Ингрид от Мис България взриви нета като гимнастичка (Видео)

Гласувайте за статията

Кандидатката за най-красива българка е притежавала невероятна грация и талант

Ингрид от Мис България взриви нета като гимнастичка

Ингрид от Мис България взриви нета като гимнастичка

До момента Ингрид е сред участничките в Мис България 2013, които не са успели да се набъркат в по-сериозен скандал. Русокосата сладурана неслучайно е определяна от почти всички в къщата като една от фаворитките за престижната титла. Освен естествена красота, хубавицата притежава и благ и неконфликтен характер, категорични са повечето от съперничките й.

Във визитката си пък самата Ингрид се определи като много дисциплиниран човек заради дългите години, прекарани в залата за художествена гимнастика. Именно този спорт е голяма слабост на красавицата, която е принудена да се откаже от него заради наднормено за една гимнастичка тегло.

Стар запис от състезание, който от kliuki.net намерихме, обаче показва, че българският спорт е загубил много с отказването на Ингрид. Видеото е от финала на състезание, проведено през 2007 година, когато кандидат-миската е била едва на 12 години. Изпълнението на красавицата буквално оставя без дъх и публиката в залата, и потребителите пред компютрите.

Ингрид демонстрира невероятно съчетание от талант, грация и изящество, съчетани с уникална гъвкавост. Момичето прави цяла серия от изключително сложни комбинации, а форумци са категорични, че мястото й все още е в залата за гимнастика, а не в къщата на миските.

„Това момиче няма място при тези простачки, нека да се върне и да тренира“, настояват феновете. Изгледайте и вие видеото с 12-годишната Ингрид.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар