Ингрид от „Мис България“ се ошишка

Гласувайте за статията

Русата чаровница все повече се закръгля

На пълен мързел са се отдали кандидатките от „Мис България“ в Имението. Вместо да се грижат за фигурите си и да следят външния си вид, миските застрашително се закръглиха.

Ингрид сериозно се закръгля

Ингрид сериозно се закръгля

Моделките, които през ден се оплакват, че са гладни, както изглежда нямат никакво намерение да се представят в най-добрата си форма за конкурса. И не спират да пълнеят застрашително.

Чаровната Ингрид сочена преди за фаворитка сега бавно, но сигурно се е запътила към провала. Красавицата застрашително пълнее и през последните дни е качила поне 2 килограма. „Обърнаха го на курорт вътре. Само за сън и ядене мислят“, коментират потребители в мрежата. „Ингрид съвсем се е ошишкала. Скоро на буренце ще заприлича“, подмятат още зрители.

Блондинката върза вече бузки и коремче

Блондинката върза вече бузки и коремче

На снощния лайф кандидат — миската се появи с още по-пухкави бузки и коремче, които са на път да й изиграят лоша шега на финала. Неуспялата гимнастичка сама сподели, че не може да пази диета и именно теглото й е коствало кариерата в националния отбор по художествена гимнастика. Тя обаче изглежда е решила да теши мъката си като си похапва солидно.

Ингрид преди

Ингрид преди

„Беше ми фаворитка, тъй като изглеждаше изключително красива. Напоследък обаче се е окръглила сериозно, жалко“, пише потребителка в мрежата.


Мис България 2013 /част2 /06.08.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ингрид от „Мис България“ се ошишка”

  1. Milka Trifonova

    авг. 07. 2013

    Яко плюскат.Ядат повече от мене.Постоянно са гладни.

    Reply to this comment

Добавете коментар