Индира Радич се изостави! Вижте колко е сбръчкана без грим

Гласувайте за статията

Звездата на сръбския турбофолк е неузнаваема

Тя подлудява феновете из нощните клубове, а фотосесиите й са сред най-популярните на Балканите. Но без грим кралицата на нощта Индира Радич направо плаши.

Индира се показа без грим

Индира се показа без грим

Знойната блондинка тези дни имаше неблагоразумието да се пусне без макиаж. И тотално стъписа феновете с вида си.

Не само, че е видимо остаряла и всичките й бръчки си личат, но и часовете безсъние и обиколки по кръчмите й се отразяват. Индира няма нищо общо с шеметната красавица, която обикаля клубовете и побърква тълпата.

Певицата не изглежда във форма напоследък

Певицата не изглежда във форма напоследък

Със сигурност възрастта се отразява на певицата, но прави впечатление, че и тя самата се е занемарила. Откакто намали участията си Индира все рядко се сеща за външния си вид.Indira 3

Радич не се притесни да се появи с торбички под очите, отпусната кожа и рошава и на парти. А дантелената рокля никак не се връзваше с прорасналите корени и небрежната й прическа.

Индира на сцената - каква промяна само!

Индира на сцената – каква промяна само!

Самата Индира все по-неохотно се включва в светския живот и рядко застава пред камерите. Но независимо от очевидното й изтощение, не полага никакви грижи за себе си. Фенове на певицата смятат, че е време блондинката да се вземе в ръце и да се спре за кратка почивка. Тъй като в последно време никак не прилича на звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар