Индира Касимова от Къртицата разбива с тяло (Снимки от участия)

Индира Касимова взривява столичните дискотеки с перфектното си тяло

Индира Касимова не крие, че се гордее с екзотичната си красота. Участничката в Къртицата действително впечатлява с излъчването си. Запознати обаче издават, че освен лицето, Индира Касимова притежава и невероятно тяло, с което буквално събира очите на гостите в столичните дискотеки, където работи като танцьорка. От kliuki.net успяхме да намерим снимки от нейни участия, показващи, че мнението на феновете е абсолютна истина.

Индира Касимова впечатлява с тяло
Индира Касимова впечатлява с тяло

Индира Касимова наистина впечатлява с перфектно тяло. Танцьорката очевидно полага доста грижи за визията си и това не остава недооценено от почитателите й. „Изглеждаш страхотно!“, „Невероятна си“, са само част от възторжените коментари по адрес на Индира Касимова. Екзотичната й хубост не остави безразлични и останалите участници в Къртицата, с които Индира Касимова ще дели един покрив цели три месеца.

Както знаете, хубавицата успя да омае мъжагата Боби и двамата не крият, че помежду им има чувства. Двамата не се отделят един от друг в базата, а вечер доста често си лягат и в едно легло. Дали в случая става въпрос за истинска любов от пръв поглед или пък и Индира, и Боби градят някаква стратегия, надявайки се, че любовната им история ще им помогне в шоуто, предстои да разберем.

Междувременно разгледайте снимките на Индира Касимова в галерията ни.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.