Индира Касимова бременна от Борислав?

Бременна ли е Индира Касимова от Борислав? Това се питат зрители след поредния плъзнал слух около Къртицата

Индира Касимова
Индира Касимова бременна?

Индира Касимова бременна от Борислав, маха бебето. Този слух плъзна по форумите и макар от продукцията все още да не са потвърдили, от кухнята на „Къртицата“ се чува, че е купен поредният тест за бременност.

Идеалният сценарий за сапунка може да се окаже и верен, писа HotArena.net. След като миналата година Рут Колева се оказа бременна в Базата от бившия си и махна бебето, този сезон бе белязан от втори аборт – този път спонтанен. Роксана е загубила детето още в съвсем ранна бременност, а най-вероятната причина са тежките изпитания в Базата.

Разбира се, от продукцията можеха да спестят деликатните теми от уважение към потърпевшите, но те сметнаха рейтинга за по-важен от морала. И раздуха двата аборта максимално.

А дали ще има и трети, само времето ще покаже – и продукцията, разбира се. Факт е, че Индира Касимова и Борислав са живеели заедно две седмици преди да влязат в Базата. В „Къртицата“ също се отдадоха на бурни страсти, а дали са ползвали предпазни средства – само те си знаят.

Индира Касимова и Боби обаче вече не са заедно. Нещо повече – едва се дишат. Екзотичната танцьорка остана разочарована от Борислав, след като той бързо й се насити и премина към следващата. На въпроса дали някога отново биха били заедно, и Индира , и Боби отговориха категорично: Не!

Именно това кара зрителите да подозират, че Индира Касимова не би задържала бебето. Ако изобщо е бременна, разбира се…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.