Индира и Христина от Къртицата са били в Сървайвър, продуцентите крият!

Индира и Христина от Къртицата са били в Сървайвър, продуцентите крият!
5 (100%) 1 vote

Индира и Христина са много по-подготвени от останалите участници за изпитанията в Къртицата

Индира и Христина от Къртицата влизат подготвени в шоуто! Двете участнички са на светлинни години пред конкурентите си по отношение на справянето с тежки изпитания. И причината за това е съвсем простичка – двете дами са участвали в един от предишните сезони на Сървайвър. Информация, която беше услужливо скрита от създателите на Къртицата.

Индира и Христина от Къртицата са участвали в Сървайвър

Индира и Христина от Къртицата са участвали в Сървайвър

Това породи множество съмнения у зрителите. „Защо при представянето им не казаха, че Индира и Христина са участвали в Сървайвър? За всички други участници споменаха, ако са били и в друго риалити. Само за тях не“, недоумяват феновете. Част от тях дори заподозряха конспирация в избора на Индира и Христина сред участничките и премълчаването на този факт от миналото им. Появиха се мнения, че една от двете дами е стягана за победителка и затова ще бъдат бутани с всички сили напред.

„Те не са равностойни с останалите! Живели са при много по-тежки условия в Сървайвър и това им дава предимство в изпитанията“, смятат форумци. Допълнително недоумение буди и фактът, че Индира и Христина се правят, че не се познават. Двете не си обелват и дума, сякаш никога преди не са се виждали. А истината е, че те не само, че са участвали в Сървайвър, ами дори бяха и в общ сезон на изданието – през 2009 година.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар