Индира и Борислав с хитър план да стигнат до финал! Драмата им е театър

Индира и Борислав имат хитър план да стигнат до финал на Къртицата, заподозряха ги някои от останалите участници

Индира и Борислав имат хитър план да стигнат до финал!

Kliuki.net обърна внимание още в началото, че двойката крие нещо и са особено съмнителни. Сега ги заподозряха и някои от останалите участници в Къртицата.

Индира и Борислав имат хитър план да стигнат до финал на Къртицата, драмата им е театър
Индира и Борислав имат хитър план да стигнат до финал на Къртицата, драмата им е театър

Според тях Индира и Борислав въобще не са скъсали, а правят всичко в името на играта. Целта им е поне някой от двамата да се озове накрая и да победи.

В момента те привличат вниманието към себе си, а Индира търси съчувствие и така постепенно се промъква все по-напред.

Бориса, Христина Русева и Евгени се усетиха, че те имат пъклен сценарий. Освен това е необяснимо как уж са толкова скарани, а вечер продължават задушевните си разговори. Нещо, което веднага направило впечатление на Костя и той го споделил с Бориса.

Манекенката допълни, че за нея е много странно като жена, че наранената Индира все така си ляга до Борислав. „Би трябвало и е логично да си намери друго легло, има достатъчно свободни, а тя отново е до него, за да могат да си обсъждат стратегиите!”, категорична е красавицата.

Индира и Борислав напоследък стоплили отношенията си, потвърдиха и от продукцията. Преди дни мачото, който уж сваляше Бориса и се кълнеше, че за първи път от много време, е така влюбен, отново се въртеше около Индира и зорко я следеше как тренира.

Индира и Борислав просто са се наговорили още преди шоуто, когато са имали афера и даже са планирали да си правят поколение.

Някои думи на танцьорката също намекват, че мускулестото й доскорошно гадже, върши неща, които целят да го подсигурят да спечели формата.

Те неслучайно бяха излъчени в епизода, което дава повод да се счита, че хитрият план е в ход, а негови автори са именно Индира и Борислав!


Къртицата2 / 19.03.2014 by cool12312

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.