Илия Георгиев се смеси с тълпата – вече не е тайна гласът на Биг Брадър!

Гласувайте за статията

Илия Георгиев вече е на светло, не иска да стои в сянка, докато останалите купонясват

Илия Георгиев е страшен само в Къщата, докато слушаме гласа му…

Съквартирантите редовно му опонират и му създават грижи, това е защото той вече отдавна не стои в сянка и те нямат никакъв респект към него, научи Kliuki.net. Всичко се видя и на снощното парти.

Радиоводещият, който дава нареждания в Биг Брадър Олл Старс, се сля с тълпата и не пропусна да се включи активно в купона.

Разбира се, че около него имаше достатъчно фенки, както и такива, които си копнееха не само за автограф, но направи впечатление, че звездите го избягваха.

Илия Георгиев

Илия Георгиев излезе официално на светло, не е толкова страшен, колкото в Къщата, нали?!

Те въобще не го броят за част от формата, прекалено са заети със собственото си его, коментираха присъстващи на финалното събитие след шоуто. Илия Георгиев пък вече не му е на сърце да бъде обвита в мистерия личността му.

Години наред не се знаеше кой е той и с какво се занимава, хората слушаха само онзи мелодичен и готин глас. Стигна се до истерия и мнозина започнаха да настояват неговото лице да бъде разкрито. И той го направи – съвсем сам взе решение да бъде на предна линия, още миналата година, както ние първи обърнахме внимание.

Илия Георгиев

Илия Георгиев се щракна с някои персони, Лили не пропусна този звезден миг

Илия Георгиев се промъкна на сцената на риалитито, когато Златка Димитрова беше обявена за победител и любимата звезда на България. Тогава Биг Брадър позира смело с останалите и даде заявка, че повече няма да е голямата тайна на предаването (ПОДРОБНО ТУК).

Илия Георгиев

Купонът си беше на ниво, няма причини да го пропуска и гласът на Биг Брадър

И тези спомени ще останат в историята, както ще се случи с грандиозния финал преди часове, от който спечели Тодор Славков.

Илия Георгиев също е доволен от края на сезона, толкова внимание получи, след като дойде рамо до рамо с “подчинените” си в дискотеката – вижте!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар