И Николета поевтиня

И Николета усети, че е криза и се съгласи на по-ниско заплащане

Най-после ще може да гледаме риалити шоу с нейно участие
Най-после ще може да гледаме риалити шоу с нейно участие
След като видя, че няма кой да плати високата цена, която иска за участия в риалити шоу, госпожа Божинова реши, че по-малко пари, са по-добре от никакви. Не успяхме да я гледане в Vip Brother, защото продуцентите преценили, че не могат да отделят 200 000 лв, пишат Megalife.bg. Такава сума им поискала Николета, но те я одрязали.

На нейно място се намести Черната Златка, която струва къде къде по-малко. Обаче си изигра добре ролята и си заслужи парите. Затова Николета вече се предлага за 50 000 лв, което я прави по-достъпна. Доказателство за това е и фактът, че вече са й предложили участие. Почитателите й ще могат да я гледат в ново риалити шоу, което ще започне през пролетта. То ще се излъчва по ТВ7 и освен с плеймейтката, продуцентите му се надяват да привлекат внимание и с участието на Жан-Клод Ван Дам.

Говори се, че една от причините Николета да се съгласи на по-ниска сума е влошеното финансово положение на семейството. А то е вследствие на изпадането на Валери в третодивизионен отбор и съответно по-ниската му заплата. Госпожа Божинова е свикнала на по-висок стандарт на живот и ще й се наложи да поработи малко, вместо само са се забърква в скандали.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.