Хюрем султан на колене пред Халит Ергенч: Искам да съм ти робиня!

Хюрем султан на колене пред Халит Ергенч: Искам да съм ти робиня!
5 (100%) 1 vote

Халит Ергенч онемя, Мерием Узерли му падна на колене

Турската актриса Мерием Узерли, която се изявява в ролята на Хюрем Султан от сериала „Великолепния век“ падна на колене, пред своя колега и актьор, Халит Ергенч (44), който играе султан Сюлейман и му връчи наградата за мъж на годината в Турция на изборите, организирани турското издание на списанието „GQ“.

Всички били изненадани, когато красивата актриса, която живее в Германия, се е появила на церемонията.

Въпреки че пред организаторите преди няколко седмици потвърдила пристигането си в Истанбул, 32-годишната Мерием не е искала никой да знае за това. Искала да изненада колегите, с които снимал серията и чак до връчването на наградите се криела в хотелска стая.

Актрисата пристигнала в Турция с деветмесечната си дъщеря Лара, а от Берлин я придружава и нейната най-добра приятелка, която й помагала за дъщеря й.

Мерием Узерли на колене пред Халит Ергенч

Мерием Узерли на колене пред Халит Ергенч

„Когато преброихме гласовете на читателите и видяхме, че Халит Ергенч е избран за най-популярен мъж, ни се стори идеално Мерием да връчи наградата. Никой не знаеше, че ще се появи на сцената“ — казват организаторите на церемонията.

Публиката избухна при признанието на актрисата

Публиката избухна при признанието на актрисата

halit 9 halit 7 halit 6 halit 4

Узерли, която от 2011 до 2013 г. играе в сериала султанката Хюрем, робиня и след това законна съпруга на султан Сюлейман, изигран от Халит Ергенч, почти цяла година не е виждала своя колега.

Тогава тя напусна снимките, не защото не е била доволна от хонорара, а заради любовните проблеми с бившия годеник Джан Атеш (47). Мерием получи нервен срив и се подложи на лечение в психиатрична болница. Когато Мерием се появи на сцената на церемонията, Халит онемя от щастие.halit 2

„За всеки актьор има роля, която бележи кариерата му. За мен такава беше с Хюрем. Тя е пъргава робиня, която сама си отвори всички врати в света и с гордост мога да кажа, че до края на живота си с голямо удоволствие ще бъда робиня на Сюлейман — заявила Мерием.

Докато изуменият Халит Ергенч стоял на сцената, Мерием му връчила наградата падайки на колене, а публиката избухнала в аплодисменти.

– Такова нещо още не бях преживявал. Обикновено мъжете коленичим пред жените пошегувал се Ергенч след получаването на наградата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар