Хванаха ги! Николета и Валери се събират, футболистът не сваля халката!

Хванаха ги! Николета и Валери се събират, футболистът не сваля халката!
3.5 (70%) 2 votes

Николета и Валери пак разиграха страхотен театър, няма да се разделят

Николета и Валери пак разиграха страхотен театър и по всичко изглежда, че няма да се разделят. След зверските атаки на плеймейтката и интригите, в които бе забъркано името на Божинов, се оказа, че всичко е било театър. А двамата заслужават Оскар за актьорската си игра, понеже спретнаха наистина убийствен спектакъл.

Истината лъсна, след като футболистът бе изловен да носи брачната си халка. И по всичко изглежда, че не възнамерява да я сваля. Също така самият той призна в единственото интервю, което е дал за развода си, че дори документи за разтрогване на брака не е подал. А очевидно няма и да подава.

Близки до семейството стигнаха до там, че твърдят, че всички атаки един срещу друг са били след сериозен скандал между двамата. Историите за изневерите били измислици, двойката използва социалните мрежи, само и единствено, за да се дразнят едни други, но в крайна сметка май са се разбрали, пише HotArena.

Николета и Валери се събират?

Николета и Валери се събират?

Повод за подобни слухове роди фото на Валери Божинов, на което се вижда с двете си деца и че не сваля брачната халка от пръста си. Нещо повече — футболистът е широко усмихнат, нещо, което в последните дни рядко му се случваше.

Николета Лозанова от своя страна смекчи тона на атаките срещу него и това си личи. „Започнали са да затоплят отношенията си или просто разиграваха театър. Няма да им е за първи път, а и щом лорд Минчев е дружка с Николета, няма как да не е черен пиарът им“, подмятат из мрежата.

Според други пък, двамата просто са се разбрали и след три месеца са решили, че не могат един без друг. Близките им разказват, че сблъсъците между Николета и Валери и без това са ежедневие, но пък когато решават да се сдобрят, настъпва пълна идилия. Дали няма да дочакаме подобен романтичен завършек?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Хванаха ги! Николета и Валери се събират, футболистът не сваля халката!”

  1. пу

    мар. 30. 2015

    това не е халка
    оправете си сайта снимките н е се отварят добре дайте зуум

    Reply to this comment

Добавете коментар