Теди Велинова с подарък за 180 бона за рождения си ден (Вижте как я изненада д-р Енчев)

Теди Велинова с подарък за 180 бона за рождения си ден (Вижте как я изненада д-р Енчев)
5 (100%) 1 vote

Теди Велинова чука 41, д-р Енчев я изненада с щедър баровски подарък

Теди Велинова, която заради нагла кражба преди седем месеца остана без личен автомобил сега се радва на нова придобивка. Съпругата на д-р Енчев бръмчи с последен модел джип на Мерцедес G класа в бял цвят, който е типичен за изискана дама.

Пластичния хирург изненадал своята чаровна половинка с този скъпарки подарък. Поводът да й подари баровското возило бил рождения ден на Теди. Който празнува на 15 май.

Снимка: ПИК

Миналата година моделката, която заряза кариерата си заради семейството не чества 40-годишния си юбилей. Тогава остана без парти заради поверието, че ако празнуваш на 40 ще те сполетят нещастия през следващата година.

Именно за това докторът на звездите решил да компенсира половинката си заради липсата на парти и подарък за миналия й рожден ден като подходил доста щедро при избора с какво да я изненада. Не се чудил дълго защото любимата му от няколко месеца се терзаела заради кражбата на стария си джип. Който също бил бял и от марката на немския автомобилен гигант Мерцедес..

Да си припомним как миналата година Теди Велинова стана свидетел на кражбата на собствения си автомобила. Нагли апаши й го отмъкнаха под носа докато тя бе влязла за десетина минути в заведение. Но не успя да види лицата на крадците. Въпреки очакванията на ВИП семейството, че ще бъде поискан откуп за колата така и не последва искане за такъв.

Снимка; Инстаграм

Доктор Енчев обаче се постара половинката му да има възможно най-доброто. Той я изненада с белоснежния джип, който й бе поднесен с огромна червена панделка и красив букет от рози, предават от pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар