Христо Стоичков ще става дядо?

Гласувайте за статията

Дъщерята на футболиста стяга сватба, семейството се надява скоро и на бебе

Спортната звезда Христо Стоичков май скоро ще стане дядо. Малката дъщеря на Камата – Христина е решила да мине под венчило. Чаровницата вече стяга сватба, а според някои скоро може да зарадва футболиста и с внуче.

Христо Стоичков май ще става дядо

Христо Стоичков май ще става дядо

Малката дъщеря на футболиста наскоро  представи пред семейството си нова изгора и според последните новини, планира да го заведе пред олтара. Двамата от скоро време са заедно, но по всичко личи, че са невероятно щастливи и отношенията им са наистина сериозни.

И докато кака й Михаела все още е в търсене на голямата любов, Христина здраво е хлътнала по новия си възлюбен. Младежът се казва Джонатан Сусмозас Де Мигел и е бъдещ адвокат, пише megalife.bg.

Малката дъщеря на футболиста  стяга сватба с испански адвокат

Малката дъщеря на футболиста стяга сватба с испански адвокат

Засега подробности около предстоящото събитие не е съобщават, но според запознати нещата са сериозни. Близки до Стоичков дори се шегуват, че Христина може да изпревари Мика и да го направи дядо по-рано.

Христина от години живее в Америка, където замина да учи. И въпреки че баща й е категоричен, че е много малка за сватба, чаровницата вече е представила кандидат-съпруга си пред семейството и е получила одобрението на всички.

В светските среди вече шушукат, че малката дъщеря на футболиста е толкова влюбена в мъжа си, че няма търпение да стане майка. И макар Камата да не бърза да става дядо, нищо чудно скоро да го изненадат с първо внуче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Христо Стоичков ще става дядо?”

  1. Азукар

    авг. 29. 2013

    Момчето е от Бразилия и са заедно от доста години. Докато учеше в Барселона, тя си беше с него…повече от 4 години, заедно заминаха за САЩ. Първо си проверявайте информацията и след това публикувайте

    Reply to this comment

Добавете коментар