Христо Гърбов е лабилна личност

Гласувайте за статията

Комедийният актьор е склонен към депресивни състояния, както сам признава пред “Уикенд за жената”. Той се радва, че има жена до себе си, защото подозира, че в противен случай би се пропил. Със своето силно присъствие в “Комиците”, той стана тв звезда. Но не се изживява като знаменитост, нито се стреми към славата. Христо Гърбов е любимец на публиката. Зрителите го обожават и се радват, че ще ги забавлява и в “Столичани в повече”. Той играе ролята на Константин, и на Пламен. В едната си роля се показва, като уважаван бизнесмен, а в другата играе завършен простак.

Новият сериал има страхотен актьорски състав, който сам по себе си е достатъчен повод, за да следим новата българска продукция. В “Столичани в повече” ни радват още Стоянка Мутафова, Кръстьо Лафазанов, Ева Тепавичарова, Иван Юруков, Руслан Мъйнов и др. Реалният образ на Христо е пълната противоположност на комедийния му имидж. Той е сериозен и тъжен човек. Близките му го определят като сложна личност, склонна към непостоянство.

На село, актьорът се чувства най-добре. Стреми се да отделя време за своите страсти, като например да вари ракия. Христо и съпругата му имат прекрасни отношения. Запознават се, когато и двамата са обвързани, но любовта им намира решение. Комикът се грижи за дъщерята на Иглика от предишната й връзка. Заедно живеят в обикновен панелен апартамент, който притежават от дълго време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар