Християн Гущеров и Мария възмутиха с ласките си

Гласувайте за статията

Гледката обаче не се стори романтична на никого, а отврати дори най-големите фенове на Християн Гущеров и Мария

Християн Гущеров и Мария

Християн Гущеров и Мария се награбиха страстно! Сладки ли са?

Християн Гущеров и Мария възмутиха всички с ласките си, видя Kliuki.net. Поп фолк певица за пръв път от доста време насам си позволи да покаже тяхна обща снимка, в която си разменят ласки като влюбени първокласници.

Гледката обаче не се стори романтична на никого, а отврати дори най-големите фенове на Християн Гущеров и Мария.

На фотото милионерският син е заградил с телесата си миниатюрната фигура на певицата, а тя се е повдигнала на пръсти, целувайки го страстно. Двамата са облечени в маркови анцузи, като този на Християн Гущеров перфектно подчертава възпълничката му структура.

„Леле, какво правят парите“, „Блях“ и „Отврат“ са най-често срещаните коментари в нета под снимката. Интернет потребители са убедени, че единствената причина Мария да е с Християн Гущеров са парите. „Хубавите ябълки прасетата ги ядат“, злобеят зевзеци.

Всъщност Мария неведнъж е коментирала връзката си с милионерския син в медиите. Тя я описва като дълбоко духовна, а него – като най-милия и красив мъж. Изпълнителката на „Всичко е платено“ не дава и дума да стане, че е с Християн Гущеров заради парите.

Не че не я води по романтични екскурзии и на екзотични острови. Не че не й купува само скъпарски маркови дрехи и бижута. Не че спонсорира клиповете й, за да не й се налага да ходи по участия като колежките си… Това за Мария е без значение, защото според думите й с Християн Гущеров са сродни души, родени един за друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар