Християн Гущеров изхвърлил Мария заради ТОВА видео!

Гласувайте за статията

Мария се е изнесла преди два дни и се надява на Християн Гущеров да му мине и да я приеме отново

Християн Гущеров

Християн Гущеров е изхвърлил Мария заради тези кадри

Християн Гущеров е изхвърлил певицата Мария, твърдят източници от фолк средите, научи ексклузивно и първи Kliuki.net. Скандалът се разразил току преди два дни, когато изпълнителката започна първите снимки към новото си видео с бургаския рапър Николай Николов.

Като фолк певица Мара Отварачката има разбираемо по-свободно поведение и Християн Гущеров е свикнал с това. Той не е от ревнивите мъже и е приел професията на гаджето си, както и по-свободните й тоалети. „Е, когато прекалява с показността, Хриси винаги й прави забележки“, разкрива наш източник.

Чашата обаче преляла по време на снимките на последното й видео. Освен че Мария е адски оскъдно облечена, тя през цялото време се натиска с рапъра и прави еротични движения като във филм за възрастни, писа и HotArena.net.

„Хриси хиляди пъти й е казвал, че трябва да се съобразява заради потеклото му. Той е от такова семейство, че репутацията му е преди всичко и не могат да си позволят някаква чалга кифла да ги злепоставя по този начин“, твърдят близки до Гущерови.

Вчера в социалната мрежа излязоха и първите кадри от клипа й с рапъра Х и гневът на Християн Гущеров е напълно разбираем. Мария се кълчи твърде предизвикателно пред рапъра, а в един момент дори почти се целуват. И това е само в първите 20 секунди от видеото. Представете си какво е подготвила певицата за целия клип.

Според нашия източник от два дни Мария се е изнесла при сестра си и се надява на Християн Гущеров да му мине и да я приеме отново. Близки до семейството обаче са скептични и смятат, че това няма да се случи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар