Христина Витанова не тъгува за Благой, разхубави се!

Гласувайте за статията

Христина Витанова изглежда супер свежо и по нищо не личи да приема тежко раздялата с Благой Георгиев

Христина Витанова

Христина Витанова по-хубава след раздялата с Благой

Христина Витанова не се е затръшкала след раздялата с Благой Георгиев, видя Kliuki.net. Бившата гимнастичка дори се е разхубавила, уверихме се, след като само преди няколко дни поднови профилната си снимка във Фейсбук.

Христина Витанова изглежда супер свежо и по нищо не личи да приема тежко раздялата с бащата на двете си деца. Вече бившата жена на Благой Георгиев си направи селфи в колата, на което се вижда дори, че е с нова прическа. Светло русият цвят й отива повече от тъмно кестенявата коса, с която бяхме свикнали да я виждаме.

Освободена

Още в деня, в който медиите гръмнаха, че Благой Георгиев вече е с Биляна Евгениева, Христина Витанова обнови снимката си. С това тя даде да се разбере, че приема с достойнство раздялата с мъжа си. Нещо повече – бившата гимнастичка изглежда освободена. Тя дълго време търпя многобройните изневери на мъжа си и прости най-големия му грях – че я заряза преди няколко години бременна с първата им рожба.

Христина Витанова

Христина Витанова бе залитнала по пластиките, но се осъзна

Макар че го прие обратно, Христина Витанова непрестанно се разкъсваше от ревност, и то с основание. Може би поредната му издънка с годеницата на Христо Сираков дойде дюшеш на Хриси и тя с лека ръка му каза „Сбогом“.

Корекции

Не можем да не споменем, че докато беше с него Витанова бе залитнала по пластиките. Може би за да задържи вниманието на мъжа си, Христина си направи няколко корекции на лицето, с които обаче по-скоро се загрози.

Явно бившата гимнастичка се е осъзнала, защото днес изглежда по-естествена отвсякога.

А раздялата на Христина с Благой Георгиев ще се отрази добре и на финансите й, тъй като според слуховете, футболистът й обещал солидна месечна издръжка. Джийзъса, както иронично го наричат заради набожните му татуси, й оставил и къщата, а също и кола. Май така е по-добре за Христина Витанова, как мислите?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар