Христина Витанова клекна на Благо, даде малките по Коледа

Гласувайте за статията

Христина Витанова е била принудена да се съобрази с желанието на Благо Георгиев

Христина Витанова клекна на Благо, даде децата по Коледа, научи Kliuki.net.

На светлия празник нееднократно са ставали чудеса. Хората внезапно стават по-добри и милостиви. Любов и мир се възцарява навред. Та коледното чудо озари и футболиста Благой Георгиев.

Христина Витанова

Христина Витанова даде децата на Благо за Коледа

Христина Витанова и Благо са в много обтегнати отношения след краха на връзката им. Гневът на бившата вече любима на футболиста бе неизмерим. Красавицата изригна като вулкан вследствие на големите рога, които Благо успя да й сложи.

Като всяка наранена жена, така й Христина Витанова реши да бъде жестока, писа изданието HotArena.net. Макар и без законово право, тя забрани Благо да вижда децата си. Двамата бивши любими имат двама прекрасни наследници – Давид и Йоана, които нямаха право да виждат баща си.

Но явно не завинаги.

Тази Коледа малките Давид и Йоана имаха щастието да са при тате. Прекрасната семейна снимка на щастливия баща с двете малки ангелчета е живото доказателство за чудото на коледния дух.

Дали това е проява просто на моментна слабост на разгневената Христина Витанова, която използваше до скоро децата като мощно и страшно оръжие срещу родния им баща, ще се разбере в бъдеще. Но каквото и да е решението й факт е, че за футболиста това е най-милия и скъп подарък, който можеше да получи.

Днес Благой Георгиев е щастлив човек. Имаше щастието да прегърне Давид и Йоана, а до себе си има красива и прекрасна жена в лицето на Куини Алис.

Страшно е когато двама до скоро най-скъпи си хора се разделят, но още по-страшно е да се използват децата, които са били плод на любовта им.

Дано Христина Витанова и Благо успеят да заровят томахавката и в името на Давид и Йоана да преминат към едни по-цивилизовани и приятелски отношения. Важното е, че първата стъпка е направена.

Христина Витанова направи най-красивия и прекрасен подарък на бащата на децата си. Благой Георгиев успя да ги прегърне за Коледа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Христина Витанова клекна на Благо, даде малките по Коледа”

  1. На Куини майка и

    Дек. 28. 2014

    Е тъй де, Христина не е от силните на деня, и да е права, няма нея да защитите. Много важно, че отглежда сама две деца и скоро няма да може да крие от тях простотиите на баща им. Много важно, че глупакът съсипа трима души, а сигурно покрай тях и много повече. Нали има младо гадже, за което му завиждате. А че съсипва и нейното бъдеще, това също не е важно.

    Reply to this comment

Добавете коментар