Христина на Благой скочи срещу Лияна: Залязваща фолк певица!

Христина на Благой скочи срещу Лияна: Залязваща фолк певица!
5 (100%) 2 votes

Христина на Благой Георгиев изригна срещу певицата, която веднъж се опита да съсипе живота й

Христина на Благой този път не замълча по повод слуховете, че половинката й и певицата Лияна са подновили връзката си. Бившата гимнастичка изригна яростно срещу чалгаджийката, която веднъж се опита да разбие живота й.

Христина на Благой Георгиев изригна срещу Лияна

Христина на Благой Георгиев изригна срещу Лияна

В личния си профил във Фейсбук Христина на Благой в прав текст нарича Лияна „залязваща фолк певица“, видяха от Блясък. „Мъжът ми не е ракета-носител за залязващи и забравени фолк певици“, изля възмущението си половинката на футболиста. И посъветва авторката на тези интриги да се насочи към друг тип пи ар, тъй като няма да успее да създаде буря във връзката между Благой и Христина.

И макар да не споменава в прав текст името на Лияна, феновете са убедени, че Христина на Благой има предвид именно нея. Нещо повече, явно е, че гимнастичката намеква, че поредният опит за интрига между нея и футболиста идва от страна на Лияна. Която отново се опитва да посъживи кариерата си. Както направи преди няколко години, когато успя да оплете в мрежите си Георгиев, който заряза бременната в осмия месец Христина.

В последствие футболистът се разкая за постъпката си и се върна при истинската си половинка. Кариерата на Лияна пък имаше известен възход. Явно чалгаджийката е решила да пробва със същия прийом за втори път, коментират форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Христина на Благой скочи срещу Лияна: Залязваща фолк певица!”

  1. Мони

    апр. 29. 2014

    нема кой да пише за хриси и използва намалението да се шуми и за нея покрай лияна която в момента е от най-актуалните фолкпевици.

    Reply to this comment

Добавете коментар