Хиляди сълзи за Райна! Тя си намери не нов, а нова?!

Гласувайте за статията

Мъжете са шокирани от информацията, че Райна вече е на „другия бряг”

 

До това ли води любовното разочарование?! Да се стигне до там Райна да търси обятията на своя приятелка, значи нещата са много зле.

Това са двете пилета, които се усамотиха в Куба

Това са двете пилета, които се усамотиха в Куба

HotArena разкри, че хубавата македонка е в Куба с близката си танцьорка Велина Узунова. Между тях обаче имало повече от топла дружба – двете избягали в Хавана, за да се насладят на връзката си далеч от очите на любопитните нашенци, твърди читател на изданието.

Личи си, че Райна и Велина се забавляват добре заедно

Личи си, че Райна и Велина се забавляват добре заедно

Наскоро красавиците заминаха на почивка в чужбина и слуховете тръгнаха. Санданският модел Велина се слави като особено отракана и Райна не случайно си взела нея за компания. Предполагаше се, че те ще търсят забавления и ще се утешават с местните корави мачовци, а историята се оказа съвсем друга. Най-после се случи и Райна си намери половинка, но излиза, че новият е всъщност нова.

Дали тази уличаваща клюка ще се разплете напълно във времето, ще разберем тепърва, но е добре известно, че стройното Пиле на фолка отдавна си няма гадже и се скита самотна. Около нея все се въртят разни екземпляри, но тя така и не успя да завърже нищо сериозно. Защо ли? След раздялата си с Коцето, Райна вече е споделяла, че може и да се стигне до там да мине на „другия бряг”… Може това най-после се е случило и ние тепърва ще научим подробностите?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Хиляди сълзи за Райна! Тя си намери не нов, а нова?!”

 1. Mariq Koleva

  ян. 27. 2013

  ne go vqrvam.

  Reply to this comment
 2. Poi

  апр. 18. 2014

  That really caterups the spirit of it. Thanks for posting.

  Reply to this comment

Добавете коментар