Хиляди българи остават без „Под прикритие“ – ето как БНТ ги поряза!

Хиляди българи остават без „Под прикритие“ – ето как БНТ ги поряза!
5 (100%) 1 vote

Хиляди българи – фенове на „Под прикритие” остават без сериала, защото БНТ се взе за частна телевизия

Хиляди българи остават без "Под прикритие" - БНТ ги поряза

Хиляди българи остават без „Под прикритие“ – БНТ ги поряза

 

Хиляди българи остават без „Под прикритие”!

Новината е горчива и особено лоша за феновете на сериала, който стартира на 22 декември. БНТ поряза тези, които следят „Под прикритие” в YouTube, научи Kliuki.net.

Четвърти сезон на "Под прикритие" - правилата се променят... за ужас на феновете!

Четвърти сезон на „Под прикритие“ – правилата се променят… за ужас на феновете!

Тези хора не го правят просто така и за кеф, те просто нямат друг начин, защото са в чужбина. В момента скандалът е много голям, а крясъците към медията, се чуват из цялата мрежа.

„Те се взеха за частна телевизия, откъде накъде ще спират достъпа до филма, като се издържат от данъците на нашите роднини в България!”, „Аз пращам пари на семейството си, а те са съвестни платци, от там им идва после бюджетът за продукции, не ги е срам!”, „Защо ще го правят, какъв е смисълът, след като епизодите са излъчени, нека се качват в нета, абсурдно е това!”, недоволстват потребители.

Трябва да признаем, че БНТ се налага да клекнат скоро, защото иначе ще си навлекат страшен гняв… „Помните какво се случи с бТВ, когато измислиха подобна врътка, а с цялата си наглост поискаха дори да си плащаме за стари серии“, посочват някои възмутени.

Крими сагата започва след броени дни, а сред почитателите цари истинска паника. Те са лишени от възможността да се наслаждават на сцените с любимите си герои и ще трябва да мислят какви ли не варианти, за да го правят.

Ние не смятаме, че БНТ трябва да ги ограничава така, а вие ни споделете как реагирате на това, че хиляди българи остават без „Под прикритие”!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Хиляди българи остават без „Под прикритие“ – ето как БНТ ги поряза!”

 1. Ceco Vladov

  Дек. 05. 2013

  bnt btw nova tv si4kite sa turcii 6ibani mur6i

  Reply to this comment
 2. email

  Дек. 05. 2013

  Разбира се, че всичко се прави за пари, но все пак нека да се прави разлика между кино продукция и телевизионна продукция… особено когато става въпрос за национална сиреч безплатна за зрителите продукция тук всичко е пито и платено още преди излъчване!!! И всякакво ограничение или искане на пари за тази продукция за последващо гледане е ненормално… конкретно за ТВ продукциите разпространението им в мрежата по никакъв начин не носи нито вреди нито ги ощетява. Ако нашите телевизии не бяха толкова алчни и назадничави щяха да си спретнат едни хубави сайтчета където да предлагат свободно продукцията си известно време след като е излъчена в ефир. А ако толкова имат зор нека си вкарат и рекламите там в крайна сметка това е камъчето което обръща колата. Само, че в нета рейтингът е реален и се отчита безпогрешно, а това май не винаги е удобно за една телевизия! А и не би трябвало да се притесняват, че някой чужденец ще им гледа филмите… колко хора знаят български по света??? Няма да може да си продадете филма в Щатите ли? Или в Европа? Пълни глупости! Точно обратно, ако е хубав и се харесва ще го искат!

  Reply to this comment

Добавете коментар