Хазал Кая порасна! (Вижте как се превърна в красив лебед)

Хазал Кая порасна! (Вижте как се превърна в красив лебед)
5 (100%) 3 votes

Хазал Кая се превърна в истинска красавица

Хазал Кая се превърна в истинска красавица. Зеленооката чаровница Фериха от „Огледален свят“ се превърна в красив лебед през годините. Младата актриса стана звезда още като дете и буквално порасна в красива млада жена пред очите на публиката.

Българските зрители познават Хазал Кая като звезда от сериала „Забранения плод“, където играеше тийнейджърката Нихал. Ролята й на бедното малко богато момиченце така грабна феновете на сериала, че те с основание я обявиха за най-талантливата млада звезда в Турция.

Хазал Кая порасна

Хазал Кая порасна

По време на двете години снимки Хазал Кая буквално порасна пред зрителите и се превърна в красива млада дама. Големият й успех обаче бе с ролята й в „Огледален свят“, където направи уникално превъплъщение в образа на Фериха.hazal 3

Екранната Фериха доста се промени през годините

Екранната Фериха доста се промени през годините

hazal 4 Hazal 9Днес младата актриса къса окончателно с образа на пепеляшката от сериала с дръзка фотосесия. Пораснала, помъдряла и безспорно по-красива, Хазал Кая се превърна в прекрасен лебед. Неслучайно феновете на сапунките в южната ни съседка я сравняват с доказали се красавици като Туба, Берен Саат и Бергюзар Корел. След тежката битка с килограмите, която почти я доведе до анорексия, днес Хазал Кая изглежда абсолютно здрава и ослепителна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Хазал Кая порасна! (Вижте как се превърна в красив лебед)”

  1. bzcruswfjx

    май 03. 2020

    Напишете вашия коментар тук…

    Reply to this comment

Добавете коментар