Харесва ли ви? Вижте дома на Мария Илиева!

Гласувайте за статията

Черно и червено предпочитани за дома от поп певицата

Със сигурност мнозина си спомнят как Мария Илиева остави гостите си пред вратата, тъй като не успя навреме да се приготви за вечерята в „Черешката на тортата“. Певицата обаче даде възможност на зрителите да се насладят на прекрасния й дом и на не толкова добрите й кулинарни умения. Изпълнителката е една от най-успешните звезди у нас. А ето в какъв дом живее.

Мария Илиева показа дома си

Мария Илиева показа дома си

Скромен апартамент в столична кооперация, който изглежда изненадващо стилен и удобен. Певицата далеч не парадира с луксозни придобивки, но за сметка на това демонстрира изключителен вкус. Черно, бяло, червено са основните цветове, на които певицата залага. Като се има предвид, че са предпочитани и в гардероба й не е изненадващо, че певицата ги е избрала и за обзавеждането на дома си.

Атрактивни платна, стилни мебели и функционална кухня. Мария Илиева признава, че не умее да готви, но когато има възможност да се изяви с удоволствие го прави. Денят на певицата започва с музикални уроци, след което има доста натоварена програма. Покрай множеството си ангажименти изпълнителката споделя, че рядко има възможност да си отдъхва в него. Звездата обаче с удоволствие споделя, че обожава да си почива в апартамента си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар