Ханде от „Огледален свят“ зад кадър и без грим (Снимки)

Ханде от „Огледален свят“ зад кадър и без грим (Снимки)
4.57 (91.43%) 7 votes

Звездата от „Огледален свят“ се показа без маска и грим

Вижда ли сме я сърдита, виждали сме я модерна, но не и без грим. Ханде от „Огледален свят“ е сред най-нашумелите млади таланти в Турция, а също и сред най-харесваните. И ако героинята и в лентата, е от най-антипатичните персонажи в лентата, то в живота Джейда Атеш е всеобща любимка.

Джейда Атеш се показа без грим

Джейда Атеш се показа без грим

Красавицата, която пред камерите се цупи, муси и чуди какви интриги да забърка, за да раздели Емир и Фериха, зад кадър е повече от весела и симпатична. От кухнята на сериала издават, че актрисата имала толкова голямо чувство за хумор, че често пъти се налагало да прекъснат снимките, тъй като операторите не можели да се съсредоточат заради поредната шега на блондинката.

Екранната Ханде е истинска красавица

Екранната Ханде е истинска красавица

Обявената за двойничка на американката Кара Делевин Джейда обаче далеч не страда от звездомания. Тя не се срамува да се покаже рошава или без грим. И често изненадва почитателите си със снимки в мрежата. Феновете я обожават, тъй като винаги е сърдечна с тях, а режисьори и модни дизайнери се надпреварват да я канят на ревюта или на снимачната площадка.

Хубава е нали?

Хубава е нали?

В началото на снимките на сериала „Огледален свят“ Джейда споделя, че от често й се случвало, да става обект на нападки заради една или друга постъпка на Ханде. С времето обаче сценаристите променили образа на героинята й и днес Джейда има почти толкова фенове, колкото колежката си Хазал Кая.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар