Ханде от „Огледален свят“ плашещо слаба

Ханде от „Огледален свят“ плашещо слаба
5 (100%) 1 vote

Звездата от сериала Джейда Атеш уплаши мрежата

Турската актриса Джейда Атеш сериозно притесни феновете си. Звездата от „Огледален свят“ се появи в стряскащ вид на улица в Истанбул. Вместо с обикновения си стилен вид, тя бе изловена с жълти шорти, сив потник и разрошена. Небрежният й вид обаче разкриваше нещо доста по-лошо от моден гаф – анорексичната й фигура.

Джейда Атеш плашещо слаба

Джейда Атеш плашещо слаба

Младата актриса изглежда толкова слаба, че феновете й направо не можаха да я познаят. Според мнозина това просто не е Джейда. Звездата, която в сериала „Огледален свят“ демонстрира убийствена фигура извън екрана е направо кожа и кости.

Актрисата в доста стресиращ вид

Актрисата в доста стресиращ вид

В арт средите се говори, че Джейда има проблеми със здравето и дори, че е болна от анорексия. Нейни колеги разказват, че след края на снимките за сериала Атеш изглеждала толкова изтощена, че едва си седяла на краката. Тонове грим били необходими на гримьорите, за да скрият хлътналите й очи. Без фотошоп обаче ясно се вижда колко изпита и бледа е актрисата.

На снимачната площадка

На снимачната площадка

И извън нея

И извън нея

За проблемите на някои от звездите с теглото наскоро разказа и друга актриса Мерием Узерли. В свое интервю тя разказа, че натискът на продуцентите върху актрисите в Турция е направо жесток. Самата тя напуснала сериала не само заради бременността, но и поради безумния натиск да отслабне. Нейна колежка пък споделя, че по време на снимки отнасяла такива жестоки обиди, че в желанието си да бъде слаба спряла да се храни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар