Халваджиян за разрива с Наталия Симеонова: Чувствам се предаден!

Халваджиян за разрива с Наталия Симеонова: Чувствам се предаден!
5 (100%) 1 vote

„След десет години заедно тя ми обърна гръб“, споделя огорчението си продуцента

Магърдич Халваджиян проговори за разрива с Наталия Симеонова. Продуцентът и водещата отказваха да коментират, както причините, така и обстоятелствата довели до края на едно 10-годишно сътрудничество. Пред Венета Райкова обаче Маги сподели как и защо се е разделил с Наталия и защо дори не си говорят.

Поводът за разрива очаквано станало преместването на продуцента в Нова телевизия и спирането на „Море от любов“. Симеонова не била наясно със ситуацията, но отказала да се довери на шефа си, а още по-малко да го последва в друга телевизия. „Почувствах се предаден“, споделя Маги. Той е откровен, че много се е засегнал от това отношение, както и от факта, че Наталия Симеонова му е обърнала гръб и не е застанала зад него.

Халваджиян проговори за разрива с Наталия Симеонова

Халваджиян проговори за разрива с Наталия Симеонова

В резултат на това двамата днес не си говорят, въпреки че буквално живеят врата до врата. Халваджиян споделя, че й е простил грешката, но не може да забрави случилото се.

За скандала с Би Ти Ви продуцентът отказа да коментира, какво точно е довело до големия разрив с медията. Но заяви, че по принцип избягва конфликтите и проблемът между него и ръководството на телевизията е бил изключително сериозен, за да се реши да поведе война срещу тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар