Х фактор обрече Славин на робия – виж как му съдират кожата!

Гласувайте за статията

Х фактор няма да е трамплин за Славин Славчев, а по-скоро робия

Х фактор приключи, Славин Славчев спечели формата и всички ликуват.

Той беше любимец в мрежата, ето защо потребителите са доволни от резултата. Самият талант обаче едва ли още го държи еуфорията, имайки предвид какви робски договори е принуден да подпише, научи Kliuki.net.

Х фактор

Х фактор обрече Славин на робия

Всъщност Славин е обречен да служи на Х фактор и по-конкретно на Саня Армутлиева, писа изданието HotArena.net. Славчев ще трябва да се врече във вярност на нейната компания и поне пет години да се подчинява на правилата й.

Това от само себе си означава, че Славин ще трябва да напусне своята група. С нея той свири от години, с нея той стигна дотук, а сега се налага да им бие шута, защото ще е на колене пред Х фактор и най-жестоката му съдийка.

Армутлиева се слави с ужасния си характер, но скандалите около нея стават все повече. Преди седмици Рут Колева хвърли кал върху нея, обвинявайки я, че прецаква родните артисти с хонорари, посочва Всеки ден.

Двете се хванаха за гушите и няма никакъв шанс да намерят общ език. От днес нататък Саня ще решава всичко в кариерата на Славин Славчев, което го прави не само затворник, но и без кой знае каква лична перспектива.

Разбира се, ако не е съгласен, винаги може да скъса с нея, но тогава ще трябва да извади от джоба си солена неустойка – в размер на 100 бона. И това, ако не е изнудване?!

Останалите претенденти могат само да се радват, че не те, а Славин се оказа финалистът на Х фактор. Иначе те щяха да са на негово място и да усетят вкуса на славата. А той не винаги е толкова сладък, колкото си представят мнозина.

Кандидат-звездите правят грешката да имат нереални очаквания, а после се чувстват измамени от разразилите се събития.

Славин ще трябва да покаже характер, за да преодолее предизвикателствата пред себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар