Гущеров заряза Мария! Тя пак пропя (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Мария хваната в изневяра, Гущеров я изгонил още преди седмици без пари, тя тръгна по кръчмите

Мария

Мария обратно в кръчмата

Мария и Християн Гущеров са разделени! Тази новина научи Kliuki.net ексклузивно от приближени до семейството на Гущеров източници. След жестока свада, милионерският син изхвърлил певицата от огромния си палат и я оставил без пукната пара. Фолк дивата нямала друг избор, освен отново да започне работа по задимените чалга кръчми.

Припомняме, че изпълнителката на „Всичко е платено“ бе преустановила участията си, откакто е с Гущеров. Богаташкото синче й подсигурявал всичко необходимо и я уверил, че няма нужда да дере гърло по клубовете. Така той изпълнил мечтата на всяка чалга певица – хем да е известна, хем да не й се налага да пее по участия, но да си има пари за клипове.

За да не я търсят от заведенията, Мария си бе задала непосилен хонорар – близо 10 000 лева на участие – най-високото заплащане в поп фолка! Така никой собственик на фолк клуб не можеше да си я позволи.

„Не изключвам възможността някой ден да възобновя участията си, но засега това няма как да се случи“, сподели съвсем наскоро в интервю Мария.

И хоп – изненада!

Снощи фолк певицата се появи на участие в столичен фолк клуб, шокирайки всичките си фенове. Никой не очакваше да я види там и дори колежките й останаха учудени.

„Всички очаквахме това рано или късно да се случи. Знаехме, че ако се раздели с Гущеров, няма да има друг избор. Но не очаквахме толкова скоро да я видим в кръчма“, изумени са фолк певици.

Ако се вярва на клюката, Християн Гущеров е зарязал Мария заради нейна афера с един от гардовете. Охраната, която лично Гущера й назначил!!! Още преди няколко месеца се чу, че певицата кръшка на възпълничния бизнесмен с човек от охраната, но доказателства нямаше.

По-късно се заговори и че Гущера подслушва разговорите й. Дали така я е хванал в изневяра, не е ясно. Но според запознати още преди две седмици Християн показал вратата на миньончето. Останала без пари, Мария нямала друг избор, освен да запее.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар