Гущеров поискал ръката на Мария пред Марая – виж как!

Гласувайте за статията

Мария останала трогната от Гущеров, който не е падал на колене, но поискал ръката на й пред малката, като пожелал и двете да му станат жени

Мария е на крилете на романтичната любов, Хриси Гущеров я изненадал страхотно с предложението си, научи Kliuki.net.

Всичко минало като по филмите, а големият жест на бизнесмена бил, че той не игнорирал малката Марая от ритуала. Решил да поиска ръката на Мария пред нея, дори обявил, че желае двете да му станат жени, писа изданието HotArena.net. Той уредил предварително с екипа на ресторанта всички подробности.

Мария

Мария получила приказно предложение от Гущеров

Атмосферата била приказна – шампанско, рози и любовна музика. Малко по малко Мария взела да се чуди защо е цялото това старание, но когато Гущеров споделил тайната си мечта, тя разбрала всичко.

Твърди, че не е очаквала да вдигат сватба толкова скоро, но приела веднага, защото двамата са един за друг, както споделя самата тя в интервю за ШОУ. Хриси Гущеров очаровал Мария и Марая, като пуснал песен на телефона, която и двете обичат – тогава той помолил дамите да влязат официално в живота му.

А Отварачката обичала да се шегува пред приятелки, че на 17 януари, когато е голямото събитие, ще бъдат две булки, а не една. Журналистите няма да присъстват на щастливия момент за двойката.

Само близки приятели ще имат право да отразят някои детайли от тържеството. Както добре познаваме Мария обаче, тя едва ли ще остави просто така нещата – със сигурност ще продаде някои снимки от сватбата си, при това скъпо и срещу солидно внимание. Певицата умее да си прави пиар, винаги вдига шум около себе си, независимо какво прави.

Хриси Гущеров е доволен пък, защото не си пада по организацията на тези показни истории. Така тя хем му правила услуга, хем той стоял настрани. За бебе още не мислили, но всички щели да научат, когато му дойде времето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар