Гущеров оставил бившата на червено след развода

Гласувайте за статията

Гущеров – старши не си поплюва, оставил е бившата си половинка Анелия без пукната пара

Гущеров определено знае как да контролила нещата в семейството, научи Kliuki.net.

Сега той създава впечатлението, че стои настрана от връзката на Мара и Хриси, но всъщност той е основният двигател. Мнозина са добре запознати, че бившата му съпруга също си е изпатила от суровия му характер.

Гущеров

Гущеров с новата си Диана и певицата Мария

Тя е останала без пукната пара, въпреки че й се е полагало поне половината му богатство, писа изданието HotArena.net. Анелия Цанова Гущерова е майката на Християн, с която Добромир делеше живота си години наред.

За да я изиграе по време на раздялата, той скрива, че вече й е сложил рога. Тя всъщност стои в сянка и днес неслучайно нищо няма да чуете за нея. Анелия е като натирена далеч от фамилията на Гущерови, сякаш никога не е била част от нея.

Новата му трябва да ги има предвид тези неща, но дами като нея и Мария, са опиянени от охолството, в което тънат и не допускат, че може да ги сполети същото, коментират в нета. Бившата на Гущеров – старши е лекар-хематолог. Тя винаги се е трудила, независимо, че е била милионерска половинка.

През 2008-ма година тя затваря вратата на досегашната приказка, закрива си фирмите, а Гущеров я зарязва да се издържа с жълти стотинки. Той си помогнал чрез връзките в съда, за да не може Анелия да лапне нищо от състоянието му.

Отношенията им не вървели от доста време, разделяли се често, но имотите все ги държали заедно, тъй като не успявали да се договорят. Накрая Гущера решил, особено когато срещнал Диана – поредната Пепеляшка, кандидатстваща за принцеса.

Той обаче свършил мисията си подмолно, като за да обработи Анелия дори я завел на околосветско пътешествие. Така й хвърлил прах в очите, че винаги ще се грижи за нея, независимо какво предстои да се случи между тях, а после си получил съдебните документи и я низвергнал.

Не се чудете защо, когато Християн и Мария се венчаха наскоро, неговата майка не присъстваше на сватбата…

Гущеров е силен и коварен враг, обсъждат го околните, които съжаляват бившата му Анелия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар