Гущеров и Мария пред раздяла

Гласувайте за статията

Фолк певицата с ултиматум да забременее до края на годината

Фолк певицата Мария е на път да загуби Християн Гущеров. Близки до двойката споделят, че певицата е получила ултиматум до края на годината да го направи баща. Ако не успее да забременее, милионерския син ще я зареже.

Гущеров и Мария пред раздяла?

Гущеров и Мария пред раздяла?

Певицата, която вече два пъти прави неуспешни опити да зачене ин витро, отлично си дала сметка, че едно бебе би й осигурило охолен живот завинаги, независимо как се развият отношенията й с бизнесмена. Засега обаче резултати от опитите им да станат родители няма, а певицата е сериозно притеснена.

Гущеров бил притиснат от родителите си да ги дари с внуче. Баща му настоявал за наследник, на който да повери империята си, а майка му дори обещала да поеме всички грижи за бебето, докато певицата се отдава на музикалната си кариера, пишат от hotarena.net.
.
Самият бизнесмен, който е с 6 години по-малък от Мария също вече напира да става татко. Засега обаче изпълнителката не е съумяла да сбъдне мечтата му.

Запознати споделят, че фолк дивата е получила ултиматум да зачене до края на годината. В противен случай най-вероятно милионерския син ще я зареже. Гущеров—младши вече потрошил петцифрена сума и купища време по клиники за ин витро. В крайна сметка на младия милионер му писнало и предупредил певицата, че ако до края на годината не забременее ще я зареже и ще й спре субсидиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар