Грозното патенце се превърна в крокодил

Гласувайте за статията

Тежко детство, многобройни подигравки и в крайна сметка става най-обижданата миска

Може да няма физически данни, но има самочувствие

Може да няма физически данни, но има самочувствие

Всички знаете приказката за грозното патенце, което после се превърнало в лебед. В случая с Антония Петрова обаче историята има друг край и тя се превърнала в Тоца Крокодила, както е известна в интернет средите, пишат lifestyle.bg.

Мисис Русия е свикнала на подигравки свързани с външния й вид, защото тормоза над нея започнал още в детството й. Особено в училищните години, когато децата най-обичат да нараняват съучениците си с думи, Антония била винаги нападана. Най-често причина причина за злите им думи били големите и стърчащи уши на миската. Не подминавали и големият й нос, който правел впечатление с кривата си форма.

Всичко това изолирало Антония и тя била доста самотна по това време. Никой не искал да дружи с нея и нямала приятелки сред съучениците си. Това обаче амбицирало грозното патенце да стане модел и тя с всички методи се впуснала в това поприще.

За съжаление физически не се е променила кой знае колко и днес пак е обект на подигравки за същите недостатъци, които са й докарвали сълзи в детството. Титлите й за красота обаче не могат да й спечелят любовта на хората.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар