Грип тръшна Куката точно преди премиерата на „Под прикритие 4“

Гласувайте за статията
Дори здравеняк като Мариан Вълев-Куката може да се разболее

Мариан Вълев простина – това сподели самият той пред „Уикенд“. Изпълнителят на ролята на Куката в хитовия за БНТ сериал „Под прикритие“ е до такава степен неразположен, че се е подложил на домашно лечение и не излиза от къщи.
„Хвана ме грипът и лекарят ми предписа медикаменти. Пия си ги и си стоя у нас, за да се излекувам по-скоро. Вече имам подобрение и на 19-и януари, когато ще е премиерата на четвъртия сезон на „Под прикритие“, ще съм напълно здрав и на линия“ – обеща Мариан Вълев-Куката.

Куката

Куката обеща да оздравее за премиерата

Тази вечер ще се излъчи първият епизод от „Под прикритие 4“. Феновете го очакват с интерес, тъй като продуцентите предварително обявиха, че това ще е най-напрегнатия и изпълнен с екшън сезон. Някои от сцените са заснети в Истанбул, в продукцията дори участва турска звезда в ролята на турски наркобос.
За сюжета се знае, че в действието ще се включи дъщерята на Джаро – Ния, която ще пристигне от Нова Зеландия, за да подобри отношенията си с баща си. В кого обаче ще се влюби тя – една на пръв поглед невъзможна любов, ще разберем от новия сезон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар