Григор Димитров: Спечелих Маша със смешен мейл

Григор Димитров: Спечелих Маша със смешен мейл
4.5 (90%) 2 votes

Григор Димитров разкри как е спечелил Мария Шарапова

Григор Димитров и Мария Шарапова са новите световни любимци. След като Брад и Анджелина се взеха, светът впери поглед в новите звезди на тениса, които са на път да превземат света на модата и киното. Григор Димитров и Мария засега не планират сватби, нито по-сериозни лични ангажименти. Двамата са заедно от две години и са лудо влюбени един в друг.

Как се събират? Със смешен мейл.

Светските хроникьори твърдят, че приказката е малко по-дълга и по-романтична. Преди няколко години Мария се разделя с годеника си, баскетболист и то седмици преди сватбата. Всички са шокирани, причините за разрива неизвестни, а руската принцеса на тениса е в жестока депресия.

Григор Димитров спечелил със смешен мейл Маша

Григор Димитров спечелил със смешен мейл Маша

От обкръжението й обаче издават, че няколко седмици след раздялата Мария започнала отново да се усмихва. Изглеждала щастлива, но никой не знаел защо. Оказало се, че човекът, който върнал вярата й в любовта и усмивката е Григор Димитров. Двамата открай време се шегували и закачали по време на приятелски срещи, но този път Гришо решил да я разсмее с някаква закачка. За първи път Мария не отговорила на шегата и последвала лична среща на четири очи, на която двамата /все още само приятели/ започнали да си стават доста близки. И на която си споделили доста лични неща, включително и подробности около провалената сватба на Мария, твърдят руски медии.

Хасковлията обаче успял да спечелил красавицата именно с чувството си за хумор. От една шега, друга, а самият Григор споделя пред „Вог“, че й е изпратил смешен мейл, после втори и така накрая излезли на истинска среща, на която разбрали, че са един за друг.

Двамата пазят дълго връзката си тайна, докато не ги хващат папараци. „Как ни открихте?“, гласи изумения пост на Мария Шарапова. Връзката им моментално се превръща в сензация, а те във всеобщи любимци. По същото време започва и възходът на Григор Димитров, който смята съвсем скоро да се превърне в новия крал на световния тенис.

Млади, красиви и безкрайно амбициозни, двамата не се спират пред нищо, за да спечелят. Всеотдайни са обаче не само на корта, но и един към друг.

Когато не са на лагери, мачове и тренировки, Григор Димитров и Мария живеят в просторно имение край Манхатън Бийч. Не коментират мачовете си, не обсъждат провалите си, а у дома просто се радват на компанията си.

Напук на слуховете, че са заедно заради реклама, че са се съгласили на подобен пиар, заради пари, двамата вече не крият любовта си. Сватбените планове обаче ще почакат — Григор е решен да спечели първото място на US Open и едва тогава да поиска ръката на любимата си тенис звезда. А след това? След това ще превземат и светът на модата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар