Григор Димитров преди 6 години – с пъпки и буйна коса

Григор Димитров преди 6 години – с пъпки и буйна коса
5 (100%) 1 vote

17-годишният Григор Димитров все още не се познава с днешната си приятелка Мария Шарапова

Григор Димитров

Григор Димитров – като на 17…

Григор Димитров е бил доста по-различен преди 6 години. Kliuki.net попадна на уникални снимки на най-добрия тенисист на България още когато беше

на 17 години.

Фотосите са правени по време на заснемането на клипа „Тенисът – честна игра“ през 2008 година в София.

Само преди няколко дни Григор Димитров е спечелил шампионската титла на Уимбълдън при юношите и вече е бг звезда. Същата година той стана и Откритото първенство на САЩ.

На снимките Григор Димитров е непринуден и много чаровен. По лицето му все още се виждат младежките пъпки, а косите му са буйни и къдрави.

17-годишният Григор Димитров все още не се познава с днешната си приятелка Мария Шарапова, но може би вече е имал някое момиче, легнало на сърцето му. За подобни любовни трепети обаче снимките мълчат.

Днес

23-годишният тенисист

изглежда различно – възмъжал, чаровен, стилен и вече смятан за секссимвола на българския спорт. А успехите се трупат на гърба му правопропорционално на фенките, които му се лепят като мухи на мед.

Припомняме, че Григор Димитров хваща за първи път тенис ракета, когато е на 3 години, а на 5 вече започва да тренира с баща си Димитър Димитров. Именно с него са ежедневните му тренировки и неведнъж е казвал, че на него дължи успеха си. Майка му също е спортистка, така че природният талант на тенисиста не бива да учудва.

Тъкмо вчера той отбеляза поредната си победа – срещу Фелисиано Лопес на турнира „Куинс Клъб“ в Лондон. Победата беше трудна, но си заслужаваше – за нея Григор Димитров ще вземе над 70 000 евро!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар