Григор Димитров – най-желаният роден ерген (Топ 5)

Григор Димитров – най-желаният роден ерген (Топ 5)
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров съвсем очаквано е в мокрите сънища на много дами

Григор Димитров е най-апетитния обект за брак от страна на дамите

Григор Димитров е най-желаният роден ерген, показа проучване на kliuki.net. Голяма част от читателките ни са посочили тенисиста като най-апетитната хапка сред родните представители на силния пол, които все още не са надянали брачната халка. Съвсем резонно, освен известен, Гришо е и истински хубавец. Като добавим към тези му качества и спечелените до момента близо пет милиона долара от състезания, нищо чудно, че родните златотърсачки са готови на всичко, само и само да го прилапат. За тяхно разочарование обаче Григор Димитров има и акъл в главата си и избра за гадже колежката си Мария Шарапова. Която със сигурност не е с него заради парите му.

Григор Димитров

Григор Димитров

Освен Гришо, в списъка с най-желаните родни ергени попада и Илия Павлов-младши. Синът на разстреляния бос на Мултигруп и Дарина Павлова вече не е малко момче и се е превърнал в истински хубавец. Освен това е и наследник на милиони

Илия Павлов младши

Илия Павлов младши

Ангел Ангелов, бившият на синоптичката Никол Станкулова, също е предизвикал интереса на дамите. Младежът също може да се похвали със заможно семейство и солидно наследство, до което не една и две златотърсачки се опитват да се докопат. Като бонус, Ангел също изглежда повече от добре.

Ангел Ангелов

Ангел Ангелов

Николай Михайлов – критикуван от мнозина, гаджето на Алисия попадна в класацията на дамите най-вече заради славата на плейбой, която му се носи от години. Не една и две са минали през леглото му, а засега единствено Алисия и Николета Лозанова могат да се похвалят, че са успели да го задържат за повече от една нощ. Дори и те обаче не успяха да му надянат брачния хомот, от който мами Ники бяга като дявол от тамян.

Слави Трифонов – най-заклетият ерген на България. Шоуменът продължава да е желана партия за много златотърсачки, въпреки напредването на годините. Той обаче упорито отказва да се обвърже с брак.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар