Григор Димитров и Мария Шарапова – влюбени в Мексико (Снимки)

Григор Димитров и Мария Шарапова заминаха на екзотична почивка, за да се насладят на любовта си

Григор Димитров и Мария Шарапова вече не си правят труда да се крият от папараците. За феновете по цял свят е ясно, че двамата тенисисти са влюбени и връзката им е изключително сериозна. Рускинята се познава с родителите на нашенеца, който не скри, че тя практически е станала част от семейството му.

Григор Димитров и Мария Шарапова в Мексико
Григор Димитров и Мария Шарапова в Мексико

Двамата влюбени решиха да използват паузата между турнирите по тенис и да избягат до Мексико за романтична ваканция. Григор Димитров и Мария Шарапова бяха изловени от папараците докато се излежават край басейна и пият коктейли. Забелязали дебнещите ги фотографи, влюбените не само, че не се скриха, ами дори им помахаха приятелски.

От очите на феновете не остана скрита перфектната форма, в която се намира тенисистката. Една от най-красивите жени в историята на тениса се беше стъкнала в сексапилен бански в сиво и черно, който подчертаваше добре тренираното й тяло, видяха от tmz.com. „Изглежда страхотно, невероятна е“, не крият възторга си феновете.

Естествено, не подминават и добрата форма на Гришо. „Абе страхотна двойка са Григор Димитров и Мария Шарапова“, радват им се форумци.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.