Григор Димитров е наследник на Мария – тя учи руски заради Маша!

Григор Димитров е наследник на Мария – тя учи руски заради Маша!
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров е наследник на своята прекрасна майка Мария, която вече учи руски заради приятелката му

Григор Димитров е наследник на прекрасната си майка Мария - тя учи руски заради Маша

Григор Димитров е наследник на прекрасната си майка Мария – тя учи руски заради Маша
сн.: БУЛФОТО

Григор Димитров е наследник на своята прекрасна майка Мария, която вече учи руски заради приятелката му Маша, научи Kliuki.net.

Мария Димитрова е преподавателка по физическо и неслучайно Гришо е толкова добър в спорта. Гришо е прекалено скромен за успехите си в тениса и всички се чудиха на неговата приземеност.

Григор Димитров е гордостта на Мария, а тя е любимката на колегите си

Григор Димитров е гордостта на Мария, а тя е любимката на колегите си
сн.: БУЛФОТО

Изглежда, че това си има обяснение и Мария е идеалният пример за него. Тя никога не е вирвала нос, въпреки постиженията на сина й Григор Димитров.

Колегите й я познават като изключително естествена и добра жена. Мария се включва във всички прояви на учебното заведение, където работи, което се случи и преди дни, съобщи агенция Булфото.

Карнавалът не мина без нейното присъствие, а фотографите веднага запечатаха момента. Григор Димитров обожава своята родителка, която има огромен принос за неговата кариера.

С любов, загриженост и подкрепа Мария е подстрекавала Григор да върви напред и нагоре. Сега тя е готова да посрещне снаха си и дори вече упражнява езика, който така или иначе е усвоявала навремето.

„Припомня си го, за да не се черви пред Шарапова, много се притеснява, толкова е мила..”, споделят познати на семейството на Григор Димитров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар