„Грами“ стартира с куп гафове на червения килим (Снимки)

„Грами“ стартира с куп гафове на червения килим (Снимки)
5 (100%) 1 vote

„Грами“ с куп излагации на червения килим

Наградите „Грами“ и тази година не минаха без гафове. На червения килим, освен изтъкнати модни икони видяхме и истински бедствия. Някои от звездите така погазиха модните закони, че направо уплашиха с вида си.

Актрисата Джулия Робъртс се появи на церемонията в тоалет, който подозрително напомняше на нощница. Неслучайно мнозина се запитаха на парти ли е, или се кани да си ляга.

Наградите "Грами" втрещиха с модни издънки

Наградите „Грами“ втрещиха с модни издънки

Певицата Амбър Роуз пък спечели критики заради мистериозно изчезналите си татуировки. „Изпариха се с магия“, смеят се в мрежата.

Певицата Кейси Мъсгрейв пък освен с хилядите пайети по роклята си, за малко да влезе в архивите и пикантни демонстрации на физиката си. Хубавелката носеше скандално къса рокля и през 5 минути проверяваше дали не се е вдигнала прекалено.

Мадона не пропусна да се похвали със златното си чене, а Сара Хайланд изглеждаше сякаш е навлякла чувал на церемонията „Грами“. Кара Куичи пък пристигна с такава прическа, сякаш я е ударила мълния, докато е идвала на партито.

Надя Воляновна изглеждаше сякаш е участвала в уличен бой, а не се кани да присъства на Грами. А Синди Лоупър и Сара Барлийнс тотално втрещиха с модните си решения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар