Господари на ефира зашлевиха бТВ заради култов гаф!

Господари на ефира зашлевиха бТВ заради култов гаф!
5 (100%) 2 votes

Господари на ефира разобличиха какво правят операторите на бТВ по време на вечерната емисия

Господари на ефира

Господари на ефира показаха култов гаф

Господари на ефира този път надминаха себе си! От предаването хванаха култов гаф на бТВ, който ще остане в историята като най-големия резил на телевизията. Екипът на забавното шоу хвана телевизията на местопрестъплението – докато гледа филми за възрастни!

Във вечерната емисия, докато Юксел Кадриев чете новините, в апаратната на заден план се вижда нещо крайно смущаващо. На мониторите, където операторите следят какво се излъчва по другите телевизии, се забелязаха чифт балкони. Знойна мацка мачка силиконите си току зад гърба на нищо неподозиращия Юксел Кадриев.

Явно някой от операторите е решил да си запълни времето, като разтовари напрежението с някой от каналите за възрастни. Човещинка е, дето се вика, но СЕМ едва ли мислят така.

Господари на ефира

Господари на ефира за пореден път направиха удар

Господари на ефира за пореден път направиха удар, който ще остане в историята. С поредицата си от репортажи, сред които скандалът в Троянския манастир, те доказаха не само че са номер 1, но и че са институция!

Единствено за Господари на ефира досега не е имало сигнали за шуробаджанащина или покриване на свои хора. Те разобличават неправдата, без да се интересуват кой на кого е човек и какви връзки има. Именно заради това останаха за твърде кратко в бТВ! Според продуцента Джуди Халваджиян, от телевизията са се опитвали на няколко пъти да спират техен репортаж, защото с намесени рекламодатели. Джуди твърди още, че неведнъж са им връзвали ръцете или са ги карали да пращат докладна записка с подробни обяснения за дадени репортажи. Също, от бТВ често са ги смъмряли заради изкъчени гафове на телевизията.

Но тъй като Господари на ефира отново са в Нова тв, вече не са зависими от бТВ и могат спокойно да излъчват неудобните истини за телевизията. А именно как операторите разтоварват в свободното си време.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Господари на ефира зашлевиха бТВ заради култов гаф!”

  1. Victoria Konstantinova

    юни 10. 2014

    Новите водщи са много под високата летва на предишните. Нека режисьорите се опитат да осмирят писъците на Гладнишка и облещените очи на Силвестър.

    Reply to this comment

Добавете коментар