Горката! Виж как заплашиха Златка заради Николай Банев

Гласувайте за статията

Приятелите на Черната Златка са много притеснени, че тя може здраво да си изпати

 

Златка изпадна в паника и се разфуча в социалната мрежа, видя Kliuki.net. Плейметката от години води лют съдебен спор с олигарха Николай Банев.

Тормозят със заплахи Златка във "Фейсбук"

Тормозят със заплахи Златка във „Фейсбук“

Двамата се съдят за терен на Каваците. Силиконката тези дни се похвали, че родно жълто издание ще извади на показ всичко за тяхната война и побърза да разпространи първата страница в профила си във „Фейсбук”. Неочаквано обаче получи доста грозни закани.

Ето как заплашиха Златка!

Ето как заплашиха Златка!

Потребител я заплаши, че трябва да внимава с кого се заяжда, защото иначе щяла „да спи на улицата след изборите”. Черната Златка обаче побърза да излезе от положение и обясни, че просто си търси правата, но приятелите й веднага скочиха да я защитят. Заформи се ожесточена разправия, но красавицата не посмя повече да се обади и се усети, че явно е попрекалила. Преди това тя не спираше да анонсира скандалния материал и да вади подробности от него, които уличават Банев и в други по думите й „непочтени бизнес похвати”.

Феновете на Злати взеха да се тревожат дали пък нещо лошо няма да е сполети, ако продължава да настоява за тази земя, която принадлежи на семейството й. Борбата започна още докато баща й беше жив, но той беше повален от рак и явно тревогите са му дошли в повече. Златка не дава лоша дума да се каже за него, защото въпреки, че й е втори татко, тя го е чувствала като истински и много го е обичала.

Приятелите й в социалната мрежа също  я посъветваха да внимава

Приятелите й в социалната мрежа също я посъветваха да внимава

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар