Горчиво! Фенове искат сватба за Стелла и Наско!

Гласувайте за статията

Каскадьорката и танцьорът разкриха, че има съвместни планове за бъдещето

Стелла и Наско не крият, че имат общи планове за бъдещето

Стелла и Наско не крият, че имат общи планове за бъдещето

Краят на шоуто „Денсинг Старс“ остави много от феновете с тъга в сърцата. Почитателите, които каскадьорката Стелла Ангелова си спечели тук, са повече от нещастни от нейното връщане обратно в Америка. Сценичният й партньор Наско също страда от раздялата.

Между двамата се зародиха изключително силни приятелски чувства, които според зрителите са прерастнали и в нещо повече. Двамата засега упорито мълчат по въпроса дали са повече от приятели. Факт е обаче, че заминаването на каскадьорката обратно за Америка хвърли и двамата в дълбока печал.

В профилите си в социалната мрежа Фейсбук и двамата обяви колко им е тежко от раздялата. Това, което разбуди любопитството на феновете обаче е уточнението, че очевидно Наско и Стелла си имат план за съвместното им бъдеще. „Действаме си по плана, нали“, написа танцьорът, на което Стеллакатегорично отвърна „ДА!!!“.

Почитателите им веднага ги затрупаха с въпроси какъв е този план. По-смелите от тях дори се надяват Наско и Стелла да говорят за евентуална сватба, която планират в близките месеци. „Кажете, че ще се жените, невероятно садки сте“, настояват почитателите.

По-разсъдливите от тях обаче предполагат, че по-скоро става въпрос за танцова школа, която двамата съвместно ще отворят в САЩ. Наско никога не е криел мечтата си да се реализира отвъд океана и най-вероятно новата му приятелка ще му помогне в това начинание.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар