Голям купон! Нов резил с тризначките в „Стани богат”

Гласувайте за статията

Вяра, Надежда и Любов не се плашат от въпроси, те се хвърлят в огъня, пък каквото сабя покаже

 

Циркът ще е много голям!

Тризначките отново нахлуват с уникалното си присъствие в шоуто „Стани богат” и наистина ще падне върл купон.

Любен Дилов - син и Любов се гушкат доволни от участието си в "Стани богат" - ще ги видим до дни!

Любен Дилов – син и Любов се гушкат доволни от участието си в „Стани богат“ – ще ги видим до дни!

Зрителите отсега потриват ръце и са в очакване на трепетния миг с тяхната поредна излагация. „Е не бързайте, ще ги видим, може да са поумняли!”, иронизират ги в мрежата. Вяра, Надежда и Любов сигурно са си взели поука и няма да се учудим, ако денонощно четат книги, за да блеснат с акъл. „Дано поне са научили кой е Левски!”, кискат се по техен адрес, припомняйки за гафа им в „Биг Брадър Олл Старс”.

Благоевградчанките най-вероятно са много нахъсани да покажат, че не са толкова тъпи, за колкото ги мислят. Даже според тях за всичко това са виновни медиите. Те им създали подобен образ, който няма нищо ама нищо общо с тях и реалността. Ще се разбере тази работа, при това ще стане съвсем скоро…, но за късмет русите реалити участнички ще имат подкрепление в лицето на Любен Дилов – син. Сигурно ще им удари рамо по време на предаването и няма да позволи да се изложат чак до там.

Всъщност сензационната изява на обожателките на македонеца Лестер вече е записана и цяла България ще станем свидетели на нея след броени дни. Чудесно!

Дотогава нека видим във ВИДЕОТО как те шокираха всички с „познанията” си, когато за първи път седнаха на стола до Ники Кънчев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар