Глория забрани на Симона да се вижда с Илия Загоров?

Глория забрани на Симона да се вижда с Илия Загоров?
5 (100%) 1 vote

Примата на поп фолка ревнува, че дъщеря й става твърде близка с баща си

Глория и дъщеря й Симона са в жесток скандал. Примата на поп фолка не била никак очарована от факта, че щерка й напоследък прекарвала все повече време с баща си Илия Загоров. Преди двамата почти не поддържали контакт, а в последните месеци се чували и виждали практически всеки ден.

Близостта между Симона и баща й докарвала до лудост Глория

Близостта между Симона и баща й докарвала до лудост Глория

Това никак не се харесвало на Глория, която изобщо не била очарована от нововъзникналата близост между Симона и баща й. Колежки на певицата в Пайнер издават, че тя все по-често се появявала изнервена и покрай нея буквално не можело да се стои. А причината за недоволството на примата се оказа прозаична – докато тя се опитвала да възпре Симона от музикалната сцена, таткото подкрепял мераците на дъщеря си с две ръце.

И понеже до момента Глория сама вземаше решенията за бъдещето на щерка си, новата ситуация никак не й допадала. „Симона израсна в сянката на майка си. Сега се опитва да излезе от нея и това не се харесва на певицата“, коментират близки до нея. Дивата дотолкова се нервирала от близостта на детето си и Загоров, че дори забранила на Симона да се вижда с баща си. Това естествено вбесило тийнейджърката, която се озъбила на майка си, че вече е достатъчно голяма, за да взема решенията сама, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар