Глория с адски гаф с грима

Гласувайте за статията

Глория с адски гаф с грима, в мрежата се гаврят с нея

Глория май е решила да спестява от гримьор, коментират я в нета, научи Kliuki.net. Или е сменила гримьора си с доста голям неудачник. Каквато и да е причината, резултатът е видим.

Глория

Глория сгафи безумно с грима

На свое участие изпълнителката бе смразяваща. Дали за Хелоуин се готви?! Може би пробва допълнение към определен вид костюм. Ефектът да е пълен.

На участието си Глория се изложи страшно. Лицето й бе изрисувано на няколко тона и то не става въпрос за игра на светлината, а за лошо поставен фон дьо тен. Очите стоящи някак размазани, а скулите прекалено светли, та чак греят и изпъкват отдалеч. Да не ги пропусне човек без да иска. И всичката тази антистилна красота водеща само до едно – състареност.

Глория просто изглеждаше много стара. Ако целта е да се подготви перфектно за Хелоуин, то тя е успяла. Може спокойно да слага костюма и да е сигурна, че всичко живо ще пищи и бяга. Като нея втора няма да има.

За този си гаф попфолк певицата отнесе леко казано присмех и подигравки. Колежките й и даже някои гримьори и стилисти доста се позабавляваха за нейна сметка. Всеизвестно е колко високо мнение има Глория за себе си и никак не го крие. Да си все на върха иска жертви и непрекъснато поддържане. Няма как. Не е лека царската корона.

Гафът на Глория си го бива. Такова стремглаво падане и приземяване на земята никой не си го е причинявал сам на себе си и то напълно осъзнато и доброволно.

Дано след този провал Глория се върне към стария утвърден и много добре действащ модел – тя да си пее, а гримьорите да имат грижата за лицето й. Все пак за всяко нещо се искат точните хора. Не може да грееш навсякъде, а и очевидно Гло не става за гримьор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар