Глория с 50 бона хонорар!

Фолк певицата прибира астрономическа сума от „Денсинг Старс“

Фолк певицата Глория сложи в джоба си, всичките си колежки. Певицата ще прибере 50 000 лева хонорар от участието си в „Денсинг старс“. Изпълнителката, която напоследък не е сред най-актуалните звезди във фолка, доказа, че не лежи на стари лаври и още е кралица на поп фолка.

Глория с 50 бона хонорар
Глория с 50 бона хонорар

Специално за участието си в шоуто Глория се навила срещу астрономическа сума. Певицата прибира 50 000 лева, за да покаже танцовите си умения пред публиката.

Според запознати, певицата е подписала железен договор, според който си гарантира не само реклама, но и продължително участие в шоуто. Освен това фолк примата се е споразумяла да получи и солидно обезщетение, ако стане обект на подигравки, заради изцепки на сценаристите и режисьорите, пише „Слава“, цитирайки „Уикенд“.

Певицата също така настояла да й се гарантира, че няма да е срез първите трима, които ще напуснат формата. Гло, която от доста време гради имидж на сериозен изпълнител силно разчита на участието си в предаването си, за да си направи реклама.

Наред с нея на дансинга ще се изявява и Латинка Петрова. Актрисата обаче ще вземе три пъти по-нисък хонорар от този на Глория. Все още не е ясно срещу каква сума се е навила да участва и Елен Колева. Не е тайна, че актрисата е с големи претенции, а също така иска и високи хонорари.

Тв водещата Венета Райкова също получи покана да мери сили с останалите звезди на дансинга. Звездата на Нова обаче поне засега не е потвърдила дали изобщо ще участва във формата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.