Глория провалила кариерата на колежка

Гласувайте за статията

Фолк певицата провалила кариерата на своя колежка

Фолк певицата Глория може и да е смятана за ледената кралица на поп фолка, но в действителност изпълнителката притежава огнен темперамент. И то дотолкова, че провалила кариерата на своя колежка, само защото била протеже на бившия й мъж.

Глория провали колежка

Глория провали колежка

Въпреки че двамата са разделени от години, певицата продължава да ревнува от всичките млади красавици, които се увъртат около него. И докато собствения й личен живот е доста объркан, то Загоров не може да се оплаче от липса на внимание.

Това станало и повод фолк примата да провали кариерата на едно от протежетата му – младата Полина. Въпреки че била изключително талантлива, девойката не успяла да издаде дори дебютен албум, заради певицата, пишат от megalife.bg.

Полина не иска и да чуе за пеене днес

Полина не иска и да чуе за пеене днес

Когато разбрала за плановете на Загоров да вкара Полина в „Пайнер“ Глория направила и невъзможното да убеди продуцента си да не подписва договор с нея. Усилията й дали резултат — Пайнера отказал да вземе певицата, а Полина и до днес не иска и да чуе за певческа кариера.

Говори се, че, въпреки раздялата й с Илия Загоров Глория никак не одобрявала връзките му с други жени. По тази причина певицата саботирала и кариерата на протежето му. Днес Полина работи като акушерка и не иска и да чуе за поп фолк. След кратката си кариера като певица Полина напуснала компанията и не иска да има нищо общо нито с „Пайнер“, нито с пеене.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар