Глория помпа устни и деколте в САЩ

Глория помпа устни и деколте в САЩ
5 (100%) 1 vote

Глория напомпа устни и деколте в САЩ, май пак се тунингова

Глория се появи в Щатите с нова усмивка и завидно деколте. Кралицата на попфолка демонстрира забележително наедрели прелести по време на концертите зад Океана. Изпълнителката, която и в момента обикаля континента по повод американското си турне, изглежда направо невероятно. А форумци подмятат, че май пак е лягала под ножа.

По всичко изглежда, че Глория си е изваяла нови устни, скули и разбира се деколте. Всъщност кралицата на попфолка изглежда по-надарена отколкото миналата година в „Денсинг старс“. „Май си сложила нови импланти“, „Сто на сто е играл скалпела, наедряла е много в деколтето“, коментират фенове в мрежата.

Глория пак се тунингова

Глория пак се тунингова

Освен обиколката на бюста, която видимо е по-голяма, Глория изглежда е помпала и устни. Лицето на певицата е очевидно променено и изглежда много по-различно отпреди.

Певицата изглежда е лягала под скалпела

Певицата изглежда е лягала под скалпела

„Тя на турне ли отиде, или, за да си направи пластични операции“, „Пак е играл скалпела по нея“, коментират из мрежата. Други пък подмятат, че фолк звездата май използва американската си обиколка, за да се подмлади и разхубави в най-добрите клиники в Америка.

Дали и кога Глория си е правила пластични операции не е ясно, но е факт, че певицата изглежда доста различно, отколкото миналата година в „Денсинг старс“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар