Глория извади най-готиния крак във фолка

Гласувайте за статията

Глория е повече от перфектна на тези години

Глория извади най-готиния крак във фолка, видя Kliuki.net.

Глория

Глория със съвършени крака, отличничка!

Даже и след 40 тя е ослепителна. Как точно поддържа тази съвършена фигура знае само самата звезда, но резултатът е видим. Освен с изящна фигура нейни са и най-хубавите и дълги крака в чалга средите, хвалят си я феновете.

Глория е една от първите поп-фолк певици, която и до ден днешен си остава на върха. За всички тези години са се появявали и изчезвали различни имена, но Глория винаги е там и си остава една от най-добрите и обичани певици наред с Камелия например.

Глория

С такова тяло как няма да предизвика оживени коментари в нета

Освен с гласа си, Глория впечатлява и с изящна фигура, елегантни крака, за които няма жена, която да не й завиди. Дали спортува или е на специална програма е тайната, която хиляди жени искат да научат. Но фактите са си факти. Глория не само не се дава на много по-младата си конкуренция, ами я превъзхожда и е пред нея.

Някога, в началото на кариерата си Глория бе пухкава и омайваше с глас и чар. Днес, години по-късно тя е зашеметяваща. Нейна фото сесия показва какъв огромен напредък и успех е постигнала с тялото си. Краката й са направо безкрайни. Изваяни и дълги. А фигурата е нежна, крехка и толкова съвършена.

От някогашната Глория с пухкави бузки и заоблен силует няма и помен. Днес срещу нас е застанала една истинска газела със съвършен силует.

За почитателите си тя е цяла богиня, която е доказала своята слава и известност.

На сцената е на видно място и не слиза от този височайши трон. За този успех се иска много труд, а за запазването му талант и усет, което означава, че Глория ги има в изобилие.

Очевидно никой прякор не е случаен, а съдбата беляза Гло да я определят като Кралица в жанра.

Насладете се на снимките й!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Глория извади най-готиния крак във фолка”

  1. diana

    февр. 23. 2015

    idealna stilna dama jelaq i mnogo zdravi

    Reply to this comment

Добавете коментар