Гергана от Къртицата се изцепи: Аз пък съм важна, от центъра на София съм (Видео)

Гергана от Къртицата се изцепи: Аз пък съм важна, от центъра на София съм (Видео)
5 (100%) 1 vote

Гергана от Къртицата не е чак толкова тиха и свита, колкото се представя в шоуто

Гергана от Къртицата до момента се представя като една от най-тихите и скромни участнички в шоуто. Дали обаче девойката не играе роля, за да остане незабелязана до финала? От Kliuki.net намерихме видео, в което Гергана от Къртицата се представя като доста отракана и намахана госпожица.

Гергана от Къртицата се фука, че е от центъра на София

Гергана от Къртицата се фука, че е от центъра на София

Въпросното клипче е от предварителните кастинги за Стъклената къща на Биг Брадър. Гергана Грънчарова явно е имала желание да се включи и в този риалити формат, тъй като, както е по регламент, е изпратила видео със свое представяне. Начинът, по който се държи пред камерата обаче е коренно различен от това, което показва в базата на Къртицата. Гергана от Къртицата наперено заявява, че не просто е от София, а от самия център на столицата. Което било изключително важно.

Само дето онлайн потребителите не мислят така. Самодоволното изказване никак не се хареса на феновете. Които в прав текст коментират какво всъщност се опитва да намекне Гергана с тези си думи. „Какво като е от центъра на София? По-голяма работа е другите, така ли?“, недоумяват форумци. Други обаче побързаха да защитят момичето, изтъквайки, че въпросното видео все пак е предназначено за формат, в който се търси именно скандала. „Опитала се е да изпъкне, това е“, защитават я форумци.

Вижте и вие видео представянето на Гергана от Къртицата за Стъклената къща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар